Δες πώς μπορείς να κρατάς υπέροχο look

MENU
MENU
SALONS
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δες πώς μπορείς να κρατάς υπέροχο look

TEO Hair Salons
Δημοσιεύθηκε από teo σε Barber · Δευτέρα 02 Μαρ 2020
Tags: menmanbeardανδραςγενειαδαbarberbarbershop

Οι γενειάδες σίγουρα επανήλθαν. Χωρίς να χρειάζεται να αφήνεις να μεγαλώνει για μήνες, η γενειάδα τριών ημερών δείχνει εξαιρετικά. Δες πώς μπορείς να κρατάς υπέροχο look.
Απλά άφησε την γενειάδα να αναπτυχθεί... για 3 ημέρες! Αυτή η γενειάδα έχει μήκος 3 έως 4 χιλιοστά. Για να έχεις αυτό το στιβαρό βλέμμα και να παραμένει εξίσου κομψό, πρέπει να το φροντίζεις. Η μοντέρνα γενειάδα είναι ιδιαίτερα κολακευτική για γωνιακά πρόσωπα ενώ για στρογγυλά πρόσωπα χρειάζεται να είναι λιγότερο γεμάτη.
Για να διατηρήσεις σωστή όψη, χρησιμοποίησε μηχανές με διαφορετικούς οδηγούς. Επίλεξε τον οδηγό που ταιριάζει με το μήκος που ακολουθείς. Υπάρχει κάτι για όλους, από το κοντό έως και το μακρύτερο των γενειάδων. Για τις περιοχές που είναι πιο δύσκολο να φτάσεις, όπως γύρω από τα χείλη ή κάτω από τη μύτη, είναι καλύτερα να αφαιρέσεις τον οδηγό.
Για να συντηρήσεις την γενειάδα τριών ημερών, πάρε τη μηχανή με τη φορά της κατεύθυνσης της ανάπτυξης των τριχών. Αυτό θα σου δώσει ομοιόμορφη μάζα σε ολόκληρη την περιοχή γενειάδας.
Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, η γενειάδα 3 ημερών σού κάνει. Η αποφυγή του ξυρίσματος κάθε μέρα είναι ευγενέστερη στο δέρμα σου και μειώνει τους ερεθισμούς. Θυμήσου να καθαρίζεις τους οδηγούς / ''σκάλες''  τακτικά για να απαλλαγείς από βακτήρια που θα μπορούσαν να έχουν ενσωματωθεί σε αυτούς. Και οι ίδιες οι μηχανές θα πρέπει να καθαρίζονται τακτικά και να λαδώνονται.


Επιστροφή στο περιεχόμενο