Κάνε ένα ''διάλειμμα'' στα νύχια σου

MENU
MENU
SALONS
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κάνε ένα ''διάλειμμα'' στα νύχια σου

TEO Hair Salons
Δημοσιεύθηκε από teo σε Νails · Τρίτη 12 Φεβ 2019
Tags: nailsbasecoatνυχιαmanicurepedicure

1. Δώστε ένα ''διάλειμμα'' στα νύχια σας
Δώστε στα νύχια σας χρόνο να ξεκουραστούν και να επιδιορθωθούν με καθαρή γυαλάδα. Η μετάβαση από το ένα έντονο βερνίκι στο άλλο χωρίς να κάνετε ένα διάλειμμα στα νύχια σας μπορεί να τα στεγνώσει, να τα κιτρινίσει και με την πάροδο του χρόνου, ακόμη και να αποδυναμώσει τη δομή του νυχιού.

2. Προστατέψτε τα νύχια σας με ένα base coat
Όταν βάφετε τα νύχια σας στο σπίτι, μην παραλείψετε την base coat. Αυτό το βήμα προστατεύει τα νύχια από το να λερωθούν από το βερνίκι και βοηθά το χρώμα να φαίνεται πιο κορεσμένο και αδιαφανές με μία μόνο στρώση. Ακόμη και χωρίς χρώμα, τα βερνίκια ενίσχυσης αφήνουν μια γυαλιστερή σκληρή επίστρωση στα νύχια, ενισχύουν τις άκρες, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο παχιά και μπορούν να προστατεύσουν από τη φθορά.

3. Αφήστε τα πετσάκια σας ήσυχα
Η επιδερμίδα έχει έναν πολύ σημαντικό σκοπό να εξυπηρετήσει: Σφραγίζει την περιοχή στη βάση του νυχιού. Σκεφτείτε λοιπόν δύο φορές για να κόψετε ή να αφαιρέσετε την επιδερμίδα, γιατί μπορεί να σπάσει αυτή τη σφραγίδα προστασίας, αφήνοντάς σας ευάλωτη στα βακτήρια και την πιθανότητα μόλυνσης.

Εάν χρειάζεται να σπρώξετε τα πετσάκια σας, να το κάνετε μία φορά την εβδομάδα μετά το ντους (όταν το δέρμα είναι απαλό) χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο ραβδί. Ολοκληρώστε κάνοντας μασάζ στα πετσάκια και τα νύχια με λάδι επιδερμίδας ή θεραπεία. Οι ενισχυτικές ουσίες που μοιάζουν με ορό απορροφώνται γρήγορα και συνήθως περιέχουν ενυδατικές κρέμες για την ενυδάτωση των ξηρών, εύθραυστων νυχιών.

4. Δώστε προτεραιότητα στην υγεία των νυχιών σε σχέση με το μήκος
Τα μακριά νύχια είναι κομψά, αλλά αν είστε κάποια που έχει ταλαιπωρηθεί με τα νύχια ή το σπάσιμο, να κρατάτε τα νύχια σας κοντά — τουλάχιστον για κάποιο χρονικό διάστημα, καθώς τους επιτρέπετε να δυναμώσουν. Ένα πιο κοντό στυλ με στρογγυλεμένες άκρες φαίνεται προσεγμένο και τείνει να είναι πιο εύκολο στη διαχείριση, επομένως δεν θα χρειάζεται να υποβάλλετε τα νύχια σας σε επιπλέον φθορά. Εφόσον κάθε νύχι έχει ομοιόμορφο σχήμα και ταιριάζει με τους εννέα γείτονές του, δεν θα χάσετε το πρόσθετο μήκος.


↔ Δες τις υπηρεσίες Nail Care


Επιστροφή στο περιεχόμενο